Home / Η Εταιρία

Η Εταιρία

Η Εταιρία ΕΛΑΣΤΙΚΟΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε., με την παρούσα νομική μορφή, ιδρύθηκε το 1999 ως αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών της HANKOOK TIRE CO. LTD. («HANKOOK»), και της BALKRISHNA INDUSTRIES LTD. («BKT»).Ακολουθώντας την πρόοδο των προμηθευτών μας, η Εταιρία έχει μέχρι σήμερα κατακτήσει ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής αγοράς ελαστικών στη Βόρεια Ελλάδα διαθέτοντας ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο μεταπωλητών. Για την καλύτερη κάλυψη σε όλη την Ελληνική επικράτεια, την παροχή καλύτερων υπηρεσιών και τον διαρκή ανεφοδιασμό της αγοράς, η Ελαστικοεμπορική συνεργάζεται με την ΜΕΪΔΑΝΗΣ-ΣΟΦΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε., η οποία έχει ιδρυθεί το 1993 με έδρα και αποθήκη στην Αθήνα.

Η Εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες, προμηθευτές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα καθώς και άλλα συναλλασσόμενα μέρη, οι οποίες την καθιστούν ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των εισαγωγών και διακίνησης ελαστικών.

Η ΕΛΑΣΤΙΚΟΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη τόσο της επιχείρησης όσο και του ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την ύψιστη εξυπηρέτηση των πελατών της και κατ’ επέκταση των τελικών καταναλωτών.  Συγκεκριμένα, μέσα από τη μεγάλη γκάμα ελαστικών / προδιαγραφών και την μακροχρόνια συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές καταφέρνει να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Πάγιος προσανατολισμός μας αποτελεί η διαρκής βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διεργασιών της, έχοντας πάντα ως γνώμονα:

  • Τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των συνεργατών και των πελατών της στο μέγιστο δυνατό βαθμό, και
  • Την αξιοποίηση των καταλληλότερων ανά περίπτωση εργαλείων & μεθοδολογιών σε θέματα σχεδιασμού, ανάπτυξης και υποστήριξης Β2Β συνδιαλλαγών στον ανταγωνιστικό τομέα της εμπορίας ελαστικών.